27.5.09

Vatanen ja Pietikäinen, kok kumpikin

Maapallon lämpötilasta, ilmastonmuutoksesta (kaksi eri asiaa) ja energiatehokkuudesta on mahdotonta keskustella asiallisesti, koska asian käsittelyllä on kaikki lahkolaisuuden piirteet. Suurin osa mielipiteensä esittäjistä (esim. asiasta kirjoittaneen IL:n toimittaja) ei tiedä edes, että CO2 on saasteena yhtä vaaraton kuin happi, ja asiat saadaan lopullisesti ylösalaisin käyttämällä «asiantuntijana» Greenpeacen edustajaa. Sama, kuin kysyisi aseistakieltäytyjän mielipidettä puolustusvoimista.

Tämä mahtava Ari Vatasen (Kok.) vuodatus kannattaa lukea kokonaan.

Olisi kiintoisaa kuulla Vatasen näkemys puoluetoveri Sirpa Pietikäisen näkemyksistä, joka on kuitenkin kunnostautunut kunnianhimoisen ilmastopolitiikan tukijana. Toisin kuin rallikuski, Pietikäinen kuitenkin ymmärtää ihmisen toimien vaikutuksen ilmaston lämpenemiseen.

Eurovaalien äänestyspäätöstä punnitessa kannattaa muistaa, että ääni Sirpa Pietikäiselle saattaa viedä Brysseliin Ari Vatasen.

3 comments:

hukkajukka said...

Vatanen: "Sama, kuin kysyisi aseistakieltäytyjän mielipidettä puolustusvoimista."

Tai ralliautoilijan mielipidettä ilmastonmuutoksesta. Tai kokoomuslaisen mielipidettä tuloverotuksesta. Tai tehomaanviljelijän mielipidettä luonnonsuojelusta. Tai helluntailaisen mielipidettä homojen adoptio-oikeudesta. Ja niin edelleen. Kullakin voi olla omasta näkökulmastaan perusteltuja syitä vastustaa sitä, mikä on muiden mielestä järkevää tai oikein.

Harmi, ettei Vatasen raapustuksia ei voi kommentoida siellä omalla saitillaan.

Matti said...

Näköjään tuo täysin paikkansapitämätön DDT-satukin löytyy Vataselta. Anti-enviromentalistiset hörhöt toistavat kumottuja väitteitä maailman loppuun asti, koska - postmodernin teorian mukaan - identiteetti on toistotekoja. Vihreiden vastustuksesta on tullut eräänlainen uskonto katkerille laitaoikeistolaisille.

Timo K said...

Vatanen on vatanen, jolla ei ole jänistä niin kuin sillä alkuperäisellä.