1.10.08

Ahdistavat asenteet tyhjentävät maaseudun

Lapin Kansan uusi päätoimittaja sai potkut jo ennen työsuhteen alkua, koska elää rekisteröidyssä parisuhteessa naisen kanssa. Onko ihme, että jengi häipyy sellaisista yhteisöistä, joissa esimerkiksi lesbous on työpaikan saamisen este?

Hesari: Johanna Korhonen: Lapin Kansa antoi potkut naispuolison takia
Vihreä lanka: Lesbous syy Johanna Korhosen potkuihin Lapin Kansasta

7 comments:

Kollajallas said...

Lapilla ja maaseudulla ei ole tuon jutun kanssa mitään tekemistä. Kannattaa tutkia taustat ennen kuin alkaa hutkia. Lehden omistajat ja tuossa päätöksessä tyhmyytensäå osoittaneet ovat yllättäen niitä avarakatseisia, kosmopoliitteja ja metroseksuaaleja eteläsuomalaisurbaaneja.

Anonymous said...

Eikös nuo potkut tulleet alma median taholta? Tai ainakin Kai Telanne niitä on kovin selitellyt. Jätetään nyt sitten kotitehtäväksi arpoa alma median johdon kotipaikat ja miettiä onko niillä oikeasti mitään tekemistä homofobioiden kanssa.

Matti said...

Sellainen yhteisö näkyy olevan Alma Media. Kuuluuko tämä mediatalo mielestäsi maaseutuun?

Anonymous said...

Joo, yksi tapa hauskuuttaa itseään on keräillä näitä hesalaisten todisteita maalaisten ahdasmielisyydestä.
Todellisuudessa ahdasmielisyys on jopa Suomen maaseutua laajempi ilmiö.
Tiivistyy siellä missä on eniten tiivistäjiä (= pääkaupunkiseutu).

Tiedemies said...

Miksi kaikkialla oletetaan, että Korhonen puhuu totta? Siksikö, että homoseksuaalit eivät muka valehtele?

Luulen, että Korhonen on samanlainen ihminen kuin kaikki muutkin. Minä en ainakaan väitä tietäväni Alma Median oletetusta homofobisuudesta mitään.

Pahoittelen, mutta kun nyt olet ehdokkaana valtuustoon, niin kannattaisi kuitenkin perustaa nämä jutut ns. todellisuuspohjalle.

Tapio Laakso said...

Voipi olla, että kommentaattorit ovat oikeassa tässä. Toisaalta:

"- Mutta jos puhutaan ihmisestä, joka edustaa Lapin Kansaa, niin kyse ei ole vain lehden, vaan koko maakunnan edustamisesta. Ja jos hän on julkisesti parisuhteessa samaa sukupuolta olevan kanssa, niin kaikki mitä hän kirjoittaa, peilautuu hyvin helposti sitä vasten, mikä hänen yksityissuhteensa on. Se voisi tuottaa vaikeuksia. Minä ainakin kustantajana miettisin kaksi kertaa, valitisisinko sellaista päätoimittajaksi vai en, Tuomi-Nikula pohtii."

http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/oikea/id103323.html

a. said...

Mutta toisaalta: "Lapin Kansan toimitusosasto vaatii Kai Telanteen eroa Alma Median toimitusjohtajan tehtävästä sekä Lapin Kansan hallituksen puheenjohtajuudesta."

http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/Lapin+Kansan+toimitusosasto+vaatii+Telanteen+eroa/1135239916114