30.5.08

Uusia käänteitä

MTV3 kertoo, että kiinteistökehitystä tekevän Nova Groupin johtohahmoja yhdistävät talousrikokset ja kristilliset piirit. Firman toimistusjohtaja on siis Tapani Yli-Saunamäki, joka päätti kenelle Kehittyvien Maakuntien Suomi ry. vaalitukiaiset antoi. Toivottavasti ne veroparatiisikytkökset kaivetaan läpi vielä kunnolla - etenkin, kun Nova näyttää julkisuuden paineesta maksaneen tänään verorästinsä.

KMS julkaisi tänään tiedot siitä, keitä he ovat tukeneet. 38 pääsi läpi, 14 jäi rannalle.

Jotkut ovat ryhtyneet jo puhumaan ennenaikaisista vaaleista.

Vanhanen puolestaan julistaa, ettei ole ottanut yhdyskuntasuunnittelussa neuvoja vastaan keneltäkään 30 vuoteen. Siltä tosiaan vaikuttaa.

Uusisuomi.fin Niklas Herliniä suututtaa, että KMS on pilannut mahdollisuudet tukea rehellisesti ja aatteellisesti porvaripuolueita.

Toimittajille kohu on runsauden sarvi. Tutkimattomia suuntia on vieläkin loputtomasti. Eurovaaleihin, edellisiin kunnallisvaaleihin tai vuoden 2003 eduskuntavaaleihin ei ole edes vielä vilkaistu.

1 comment:

Tiedemies said...

Noissa porukoissa on - nimiä en uskalla mainita - ihmisiä, joiden liiketoimintatavoista minulla on omakohtaista kokemusta. Eikä suinkaan positiivista. Sanotaan vaikka näin, että kaikista kupruista eivät ole edes käräjille joutuneet. Nämä velikullat nimittäin ovat monessa mukana.