14.5.08

Seutuyhteistyö

Hesarin aamun pääkirjoitus pitää suunnitelmia pääkaupunkiseudun kuntien yhteenliittämisestä toistaiseksi haudattuina. Kuten muistamme, jotkut pitävät jopa asian selvittämistä "loukkauksena demokratiaa kohtaan".

Minusta loukkaus demokratiaa kohtaan on se, että nykyinen tilanne johtaa kaupunkien välisessä yhteistyössä vallan siirtämiseen erilaisille yhteistyöelimille, joita ei ole millään tavalla valittu demokraattisesti. Pahimpia näistä ovat tietysti erilaiset kuntayhtymät.

1 comment:

Jari Suominen said...

Demokratian purkaminen on täydessä vauhdissa.Esim. Turussa on yhtiöittämisen ja liikelaitostamisen myötä mm. satama muuttumassa ylikunnalliseksi yhtiöksi, joukkoliikennelautakuntaa ollaan lakkauttamassa ja paljon muuta.Kunnalliset vuokra-asuntoyhtiöt haluaa kokoomus antaa pilkkahintaan keinottelijoille-onneksi tässä asiassa on yhteistyö löytynyt ja Vasemmistoliitto on saanut muut valtuustoryhmät kääntymään kaupan vastustajiksi.Myös asukasyhdistys ja kansalaiset toimivat asiassa kiitettävästi.Osoitteessa adressit.co/asukkaat on adressi jonka toivon sinun ja muidenkin vihreiden allekirjoittavan.Kyse on valtakunnallisesti merkittävästä asiasta, joka koskee 30000 ihmistä.