16.2.08

Pia Viitanen ja lukutaito

SDP:n varapuheenjohtaja Pia Viitanen vaatii vihreitä ottamaan kantaa hallituksen suunnitelmiin valjastaa vesistöjä energiantuotantoon. Viitasen mielestä on "uskomatonta, että hallituspuolueiden rivistöistä nostetaan toiveita" Vuotoksen ja Kollajan altaiden rakentamisesta.


Kuinkakohan monta kannaria aiheesta pitää tehdä, jotta Vihreiden kanta asiasta selviää Pia Viitaselle. Viimeksi uuden vesivoiman rakentamista on Vihreiden toimesta kritisoitu eilen Kauppalehdessä.

Hallitusneuvotteluissa sovittiin hyvin selkeästi, että Vuotosta ei rakenneta eikä koskiensuojelulakia avata. Se, että Pekkarinen mouhkaa asialla liittynee siihen, että Kepu on Lapissa hätää kärsimässä.

1 comment:

Anonymous said...

Vihreiden politiikka osoittautuu järjettömän epäloogiseksi juuri näissä energiatuotantoa koskevissa asioissa. Toisaalta mitään energian tuotantoa ei saisi lisätä. Toisaalta taas pitäisi energian kuluttajien määrää lisätä keinotekoisesti kasvattamalla maahanmuuttoa kehitysmaista korkean energiankulutuksen alueille. Ehkä jopa 50 000 työperäistä maahanmuttajaa Afrikasta vuosittain.