11.3.07

Toivottulapsi.comin ehdokasvertailu

Toivottulapsi.com on tehnyt vertailun ehdokkaiden kannoista samaa sukupuolta olevien parien adoptio-oikeuteen.

Kaikki helsinkiläiset Vihreiden ehdokkaat kannattavat niin perheen sisäistä kuin ulkoistakin adoptiota samaa sukupuolta oleville pareille.

6 comments:

Jaakko Vasankari said...

Darn, jäbät on kaksi askelta liberaalimpia kuin Vas.

Kristillidemaritkin näyttäisivät olevan yhtä liberaaleja, mutta vastaajia onkin vain kaksi.

Matti said...

Näin on myös Pirkanmaalla.

Olen itse kokenut viohreitä ehdokkaita vertaillessa hankaluudeksi sen, että sisäiset erot on onnistuneesti kätketty. Vaalikoneissin vastataaan kuten ehdokaskoulutuksessa on neuvottu vastaamaan. Blogimerkinnät ovat referaatteja puolueen kannanotoista. Kun vihreiltä lähtee tiedote perustulon rahoituksesta, kaikki ehdokkaat tai heidän avustajansa tuottavat identtisen kirjoituksen aiheesta. Ei liian mielenkiintoista.

On vaikea tietää, kenellä on oikeasti asiantuntemusta jostain kysymyksestä, tai kenelle jokin asia on oikeasti tärkeä.

Anonymous said...

Näköjään Uudellamaallakin melkein kaikki:)

T: http://blog.myspace.com/lauraran

Tapio Laakso said...

Matti, luulen, että ihmiset ovat ihan oikeasti sitä mieltä, mitä vaalikoneissa kertovat olevansa. Sinänsä hauskaa, että sanot noin, koska yleensähän vihreitä on syytetty linjan epämääräisyydestä.

saramo said...

Jage sun pitää nimenomaan laskea se kokonaismäärä. Tohon on otettu vain ne ehdokkaat jotka ovat edes jossain määrin kannattaneet vähemmistön oikeuksia asiassa.

Aika hyvältä näyttää siis meidän ja Vihreiden osalta.

Odea kaipaava said...

Hei Tapio, ajattelin äänestää sua kun olet varmaan ainoa vihreä joka ei hoe olevansa "lapsiperheiden asialla". Minusta lapsen hankkiminen on kaikkea muuta kuin vihreää, jokainen skidi tuottaa vuodessa 25000 euron edestä bkt:tä eli kasvihuonekaasuja. Siksi valtion ei tulisi kannustaa siihen lapsilisillä tms. ohjelmilla. Homojen, heteroiden ja muiden kaalinpäiden adoption kannustaminen on minusta ihan jees.

Miksi Vihreästä liitosta on tullut nuorten lapsellisten naisten puolue?