14.1.07

Z-lehden vaalikisa

DTM:n vaalikisailu oli hauska ja paikalle oli tullut paljon ehdokkaita useimmista puolueista. Se, että demareita ja RKP:n ehdokkaita oli vain yksi kumpaakin, jos nyt oikein laskin, oli kummallista.

Ensin jokainen ehdokas sai kertoa yleisölle, mitä sateenkaarikansaa koskeva asia on tärkein asia, jota olisi valmis eduskunnassa edistämään. Mainitsin, että lain on oltava kaikille sama adoptio-oikeudesta lähtien (tämän useimmat nostivat esiiin) ja, että haluaisin myös pitää esillä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen tilannetta myös muualla Euroopassa ja maailmalla.

Keskustan "nuorista heteroista heteroin" teki linjakkaan vedon tullessaan kertomaan, että sateenkaarikansan pitäisi parantaa omaa imagoaan, jotta muutkin tykkäisivät heistä. Edellisen keskustalaisen proadoptiokommentit nollautuivat varsin tehokkaasti.

Mielipiteiden jälkeen oli vielä aihetta käsittelevä tietokilpailut, jossa en pärjännyt. Tom of Finlandin oikean nimen tapaisen trivian hallitseminen vaatii vielä paneutumista.

1 comment:

Aija Salo said...

DTM:ssä oli mukava henki. Joistain puolueista olisi tosiaan saanut olla enemmän ehdokkaita paikalla. Hauskaa, että saatiin vihreä kaksoisvoitto tietovisassa (Ville Ylikahri ja allekirjoittanut).