12.1.07

Sukupuolitesti

Z-lehden synttäribileissä DTM:ssä on tänäiltana jonkinlainen tietovisa kansanedustajaehdokkaille. Siitä innnostuneena tein Setan transtukipisteen sukupuolitestin, joka on viime päivinä pyörinyt blogeissa.

Hiukan tylsästi sain tuloksesti "mies". En kovin pahasti, mutta kuitenkin =)

2 comments:

Anonymous said...

Miks kaikki muut saa tulokseksi juridisen sukupuolensa tai jotain siltä väliltä, ja mä olen kerta toisensa jälkeen mies...Ja kaiken lisäksi aika macho sellainen jos testiin on uskominen:

"Olet mies. Sinussa on paljon mieheyttä, miehekkäitä persoonallisuuden piirteitä ja toiminnan tyylejä. Sinulla ei ole juuri lainkaan naisellisia persoonallisuuden piirteitä tai toiminnan tyylejä. Miehekkyys on sinulle tärkeää ja osaat nauttia mieheydestäsi.

Haluat liittyä miesten ryhmään sekä erottautua selkeästi naisten ryhmästä. Olet valinnut maskuliinisen ja hyvin epäfeminiinisen kohdan. Olet siis sukupuolisesti äärilaidan ihminen. Mieheytesi ja naiseutesi eivät ole tasapainossa, vaan maskuliinisuus hallitsee persoonaasi. Sinulla saattaa olla feminiinisyyteen liittyviä pelkoja ja huolia. Jos haluat olla sukupuolisesti haluat olla sukupuolisesti harmonisempi ja tasapainoisempi, sinun on syytä kehittää feminiinisiä puoliasi."

Joten kaikil kivoil chickseil terkkui sinne bileisiin!;) Mä tylsistyn kipeenä kotona. Höh.

T: http://www.laurarantanen.net

Elena said...

No, miten meni?