12.9.06

Demaripeliä Smash Asemilla

Demarit pelaavat Smash Asem -tapahtumalla Rakennusliittoa vastaan, jonka vasemmistolaisuus ei ilmeisesti demareita miellytä. Rakennusliitto oli mukana Asem-kokouksen yhteydessä varsin suuren ja rauhallisen mielenosoituksen järjestäneessä Helsinki2006-verkostossa. Verkostolla ei ollut mitään tekemistä Smash Asemin kanssa. Päinvastoin, olen käsittänyt, että verkostossa on oltu varsin näreitä siitä, että kaikki näkyvyys jäi saamatta.

No, ensin lauantaina Ilta-Sanomat ja nyt jälkeenpäin Uutispäivä Demari aivan surutta sotkevat Rakennusliittoa Smash Asemiin. Juhani Lohikoski ja Jussi Saramo kirjoittavat asiasta.

2 comments:

Matti said...

Anarkistit ja muut ääriainekset ovatkin aina re-aktiivisten, konservatiivisten ainesten parhaita ystäviä. Mitä parempaa tiukan valvonnan ystävä voisi toivoa, kuin pieniä tuhmia väristyksiä aiheuttavaa provokaatiota?

Tuntuu usein siltä, että kotitekoinen sekoiluradikalismi vain pelaa vastapuolen maaliin. Autan mielelläni, kun eduskuntavaaleissa Vihreät ovat esillä omilla teemoillaan, mutta en jaksa jos taas täytyy selitellä jonkun pilvenpolttelua tai jonkun toisen anarkoleikkejä.

Tapio Laakso said...

Pointtisi on oleellinen. Samalla on kuitenkin hyvä pitää mielessä, että monet nykyään täysin kunniallisista liikkeistä ja tahoista ovat aikoinaan olleet provokatiivista ääriainesta.